Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Otazka je, zda se jim mame stale podvolovat a stale znovu a znovu plnit jejich extra prani.

Jsem striktne proti. Obleceni v bazenu nema co delat. Zakaz je logicky zduvodnen tim, ze TADY- jak sama podtrhujete- mame svoje pravidla. Navic jse o hygienu. To, ze se v enjakych habitech nejde u nas plavat chodit dovody je jasne. Jejich obleceni totiz naciv mimo tu hygienu zduraznuje jejich nadrazeni nas i Vas.

Oni hodlaji zit tak, jak se zije u nich a prave jejich obleceni je protest proti jakekoliv integraci. Takze konec. A ja dodavam konecne.

zde:

https://www.unzensuriert.at/sites/default/files/styles/artikelbild_volle_breite__728x330/public/badfoto.jpg?itok=1DhCp-1T

3 1
možnosti

Proč si francouzi neseženou provokatéry v celotělovém neoprénu a těch retro plavkách, ve kterých se koupali vašnostové? Ty by pak mohli demonstrativně vyhodit.

1 1
možnosti

J88i57ř41í 15N34o67s97e51k

18. 8. 2016 15:09

Zákaz burkin byla přímá reakce na chystaný demonstrativní "burkini Day" na veřejné pláži. Zkusila byste u Saúdů nebo v Kataru na veřejné pláži zorganizovat "bikiny day"?

Zákaz není trest, ale reakce na roztahovačnost a aroganci hostů.

5 0
možnosti

P18a67v17e91l 64V29é18b58r

18. 8. 2016 11:47

Takže podle vás, když budu já nosit nacistické symboly a známé zdravit vztyčenou pravicí, bude všechno v pořádku. Nacistickými symboly nikoho neohrožuji a jak známé zdravím je záležitost moje a mých známých...

Uvědomte si jedno: V současnosti nás islám přímo ohrožuje a je třeba proti němu bojovat. Přitom burkini jsou jedním ze symbolů islámu - a proto je potřeba je zakázat, jako je (zcela správně) zakázáno nošení nacistických symbolů. Prostě to náboženství/ideologii - nazvěte to jak chcete - je třeba u nás potlačovat ve všech aspektech, ve všech projevech, kam jenom dosáhneme.

Burkini jsou jedním z projevů islámu, samo o sobě neškodným, ale jde o islám. Někde se s tím odporem začít musí. Donedávna bylo zcela nepřípustné na islámu kritizovat cokoliv, proto zákaz burkin vítám ne jako zákaz se zásadním významem (vlastně jeho význam je zcela nicotný), ale jak známku toho, že se situace začíná (snad) konečně obracet...

10 1
možnosti
Foto

Myslím, že se mýlíte. Podle mého názoru na pádnější argumenty a skutečně účinná opatření politici, včetně těch francouzských, prostě nemají lidově řečeno kule. Tak zakážou burkyny a plácají se po ramenou, jak to tomu islámu nandali. Jenže nenadali, jen ukázali, že zabývat se triviálnostmi by jim šlo, ale podstatné věci, jako je skutečné přiškrcení proudu muslimských migrantů, nemají odvahu řešit. Přijde mi to, jako když rodina potřebuje nutně opravit auto, a tatínek, místo toho, aby se do toho buď pustil sám, nebo odvezl auto k odborníkům, raději vytáhne ze skříně krabici s "angličáky", a začne u jednoho z nich spravovat upadlé kolečko...

4 0
možnosti

.... zajisté jste slečno Skřivanová někdy dávno v dětství slyšela pohádku O Smolíčkovi a jezinkách:-/!,,Jen dva prstíčky tam strčíme, jen co se ohřejeme, hned zase půjdeme";-).

6 1
možnosti

Dobrý den, ani já Islámu nestraním. Ne jako nenávistnému hnutí. Asi chci stále věřit, že existuje i Islám jako náboženství a ne jen jako fanatický teror. Děkuji Vám za názor.

1 0
možnosti
  • Počet článků 10
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 890x
Vkládám své názory, svůj pohled na svět. Respektuji Vaše názory a čtu o Vašem pohledu... A o tom to je.

Seznam rubrik